Keno tulokset

Lotto

Keno tulokset tulossa pian!

Näe Keno tulokset. Voitti eikö niin? Pelaa Kasinolla!

keno tulokset

Miten pelaan Keno at Ruotsin Games?

Kun pelaa keno ruotsalaisen pelissä sinun täytyy saada oikea määrä 1-11 20 numeroa piirretään. 20 numeroa ovat peräisin kokoelma, joka sisältää yhteensä 70 numeroita. Lopussa jokaisen spin on lisäksi encore nimeltään ”King Keno”. Kuningas Keno on koskaan yksilöllinen numero ilman toisiaan joukossa 20 numeroa, joihin on jo tehty. Pääpalkinnon, saat lukemalla 11 väärin kuningas Keno. (Keno tulokset tulossa pian!)

Voit valita, kuinka monta numeroa pelaat kun pelaat Kenoa, yhdestä numero yksitoista numeroihin. Kuinka monta numeroa pelattaessa vaikuttaa siihen, kuinka paljon voittoa on, jos voitat. Mitä enemmän numeroita olet ollut suurempi mahdollisuus tietenkin saa sinut tuoda yhteen tai useampi numero, ja hyödyt oikaistu vastaavasti. Soitto harvoista numerot ovat pieni mahdollisuus, mutta kun se saa aika paljon on voitettu. Pelaaminen jopa yksitoista luvuilla on suuri mahdollisuus voittaa, mutta jokainen voitto ei ole niin suuri.

Voit vaikuttaa maksusummaasi positiiviseen suuntaan pelaamalla korkeamman linjapanos. Jos pelasit kuningas Keno, riittää, että olet kuningas Keno numeron jonnekin oman linjan voit voittaa. (Keno tulokset tulossa pian!)

Niille, jotka haluavat, voit pelata keno kuin pelijärjestelmä.

Mikä on ruotsalainen Spel Keno?

Voit lyödä vetoa, että vähintään 5 rivillä ja korkeintaan 100 kruunua linjaa.

Mitä voin voittaa?

Voit voittaa 5 30 miljoonaa kruunua. On vinsttak 30 miljoonaa per taso ja pelikierros varten koko voitto Keno Kung Keno, ja siellä on myös enintään 40 miljoonaa kruunua vuonna yhteensä kaikki alkuun palkintoja tasolla yhdeksän, kymmenen ja yksitoista jokaista peliä.

Milloin voin soittaa?

Voit pelata Keno päivittäin. Pelit Top laskee klo 18:30. 18:55 kello alkaa tukeutuen TV3. Noin puoli tuntia myöhemmin, voit aloittaa pelaamisen seuraavalle kierrokselle.

Niille teistä, jotka eivät halua odottamatta illalla saada tietää, jos sinulla voitti tai ei Ruotsin peli vaihtoehto KenoXpress.

Mikä on kuningas Keno?

Kun sille Kenodragningen on vedetty ulos 20 numeroa satunnaisesti toiseen numeroon takaisin ja se on kuningas Keno. Määrä ovat aina kuuluneet 20 numeroa piirretään ennen. (Keno tulokset tulossa pian!)

Osallistua peliin King Keno maksaa kaksinkertainen linjapanoksella, mutta se riittää, että olet kuningas Keno numero linjalta voit voittaa rahaa.

Voinko valita kenonummer itse? Kyllä, voit valita kenonummer itse jos haluatte. Niille, jotka eivät halua valita itse, on valmistunut pelejä. On olemassa kolme valmiiksi pelejä valita:

  • Pieni Keno
  • Big Keno  
  • Keno Special

Pieni Keno maksaa 30 kruunua. Jos haluat pelata kuningas Keno tuo vielä 30 kruunua. Pieni Keno tarjoaa kuusi riviä jaettu tasolla 3, 4, 6, 8, 10 ja 11. Suuri Keno maksaa $ 60 Ja ei kuningas Keno ja 120 kruunut. Jos ostaa iso Keno saada linjan kummallakin tasolla + ylimääräinen rivi lahden tasolla. Kaikkiaan voit sitten kaksitoista riviä. Keno Special maksaa 120 kruunua, mutta kuningas Keno ja 240 kruunut. Keno Special sopii niille, jotka haluavat pelata tasolle, jolta suurimmat voitot ovat, eli tasolle 8-11. Saat kolme riviä tasolla kahdeksan, kolme tasolla yhdeksän ja yhdeksän niistä tasolla 10 ja tasolla 11. Yhteensä on 24 riviä. (Keno tulokset tulossa pian!)

Positiiviset ja negatiiviset Ruotsin Bet Keno – (Keno tulokset tulossa pian!)

Keno tarjoaa runsaasti valinnaisia ​​suhteen, kuinka paljon haluat panostaa, millä tasolla ja missä numeroita. Säännöt, joita eri tasoilla tarkoittaa, aivan kuten mainos sanoo voi valita, jos haluat ”voittaa vähän ja usein tai hyvin harvoin ja”. Ei tietenkään ole mitään takeita siitä, että te koskaan voita mitään, mutta miten pelaat vaikuttaa tilastollista todennäköisyyttä eteenissä erilaisiin lopputuloksiin.

Voit valita, haluatko kohdistaa, jotka saattavat tuoda kotiin joitakin småvinster silloin tällöin, tai toivoa joskus päästä todella iso voitto. Vaikka Keno on erittäin joustava peli monia vaihtoehtoja, se ei ole vaikea oppia. Voit pelata Keno joka päivä, mutta vain kerran päivässä (ellet pelata KenoXpress).

Se ei ole kuin arvan tai hedelmäpeli, jossa voit pelata uudestaan ​​ja uudestaan ​​päivän aikana, mutta ei niin Måltipset jossa sinulla on odotettava, kunnes viikonloppuna saada tietää, jos voittanut vai ei. Net osinko Ruotsin Spel Keno on 55 prosenttia, mikä on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi Lotto jakelee 45% (mukaan lukien unelma voitto) ja jokeri, joka ei salli enempää kuin 39,7% rahaa menee takaisin pelaajille voittoina. (Keno tulokset tulossa pian!)

Samalla se on alhainen verrattuna moniin yksityisen pelaamista sivustoja Internetissä, jotka tarjoavat keno ja muita rahapelejä kanssa osinkosuhde on yli 90%. Net osinkoa Keno on myös alhainen verrattuna Ruotsin Spel Stryktipset ja Euroopassa altaat on 65%. On syytä mainita, kuitenkin, että nämä kaksi peliä, toisin Keno, on tietty taito elementtejä sitä.